Alătură-te Asociației

Poate deveni membru al Asociației Turism Alternativ orice persoană fizică sau juridică ce acceptă prevederile statutului (anexa 1), care dorește să participe la realizarea obiectivelor propuse de către Asociație și care depune o adeziune scrisă în acest sens. Înscrierea în Asociație se realizează individual, pe baza Cererii de adeziune (Anexa 2.1 – persoană fizică; Anexa 2.2 – persoană juridică).

join-our-team_topbanner

Răspunsul se transmite în urma examinării fiecărei cereri de către membrii Consiliului Director, prilej cu care se comunică cuantumul taxei de înscriere și al cotizației anuale precum și modalitățile de colaborare. După aprobarea candidaturii de către Consiliul Director, veți primi o înștiințare conform căreia sunteți în mod oficial membru al Asociației Turism Alternativ. Totodată, tinerii care vor să se alăture echipei de voluntari ai Asociației Turism Alternativ sunt așteptați cu brațele deschise și sunt rugați să ne contacteze via Facebook, e-mail, telefon sau să folosească formularul de la finalul acestei pagini, pentru a se înscrie în baza de date a voluntarilor Turism Alternativ 🙂


Dacă aveți nevoie de mai multe detalii, ne puteți contacta la e-mail: turismalternativ@gmail.com sau la telefon: 0755 579 982.

ANEXE

1 – Statut Asociatia Turism Alternativ

2.1 – Cerere de adeziune ATA – Persoană fizică

2.2 – Cerere de adeziune ATA – Persoană juridică

Formular de înscriere în baza de date a Voluntarilor Turism Alternativ

Nume și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Numărul de telefon (obligatoriu)

Sunt... (obligatoriu)

Am între...(obligatoriu)

Sunt de acord să fiu înscris(ă) în baza de date a voluntarilor Turism Alternativ și să primesc informații despre viitoarele acțiuni și proiecte ale Asociației

Asociația Turism alternativ vă asigură că datele dumneavoastră cu caracter personal nu vor fi oferite nici unui terț și vor fi folosite doar în vederea promovării viitoarelor acțiuni și proiecte ale Asociației.

Bifați căsuța de mai jos pentru a vă putea înregistra în baza noastră de date.