ATA la gala voluntariatului

Catalogul organizatiilor neguvernamentale din jud. Arad

Catalogul organizaţiilor neguvernamentale din jud. Arad editat cu ocazia Galei Voluntariatului ediţia 2015

Pe 2 decembrie, la Teatrul Clasic „Ioan Slavici” din Arad, a  avut loc a 5-a ediţie a Galei Voluntariatului, un eveniment devenit deja tradiție în Arad, în cadrul căruia sunt premiate proiectele și entitățile care desfășoară activități de voluntariat în judeţul Arad. Recompensarea activităţi a fost făcută pe 7 secţiuni şi anume: cultură, sport-turism, mediu-ecologie, social, antreprenoriat, sănătate şi educaţie. Au fost recompensate 32 de asociaţii dar şi voluntari individual. De asemenea, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Arad a editat și oferit celor prezenți un ghid al ONG-urilor arădene, urmărind creșterea cooperării dintre acestea dar și popularizarea activității acestora.


La ediția de anul acesta, la secțiunea cultură, Asociația Turism Alternativ a primit o diplomă de onoare pentru implicarea în viața societății și pentru promovarea valorii voluntariatului. Asociaţia a fost reprezentată la festivitatea de premieră de doi dintre membrii fondatori şi anume Vladimir Cristea şi Mario Csipai. Ținem să mulțumim pe această cale organizatorilor – Organizația Tinerilor cu Inițiativă și Ministerul Tineretului și Sportului – prin Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Arad – pentru acest gest de apreciere!

Mario Csipai - preşedintele Asociaţiei Turism Alternativ

Mario Csipai – preşedintele Asociaţiei Turism Alternativ, primind premiul pentru proiectul „Arad Free Tours” la secţiunea cultură (foto: ARQ)